Over ons

Verpleegzorg@home is een  samenwerking tussen zelfstandige verpleegkundigen.
Na enkele jaren samengewerkt te hebben in een Thuisverpleegkundige groep besloot Sandy Dujardin om haar ervaring te gebruiken en zelf een standpunt ivm thuisverpleging naar buiten te brengen.  Zo vinden wij dat niet enkel de zuivere verpleegkundige handelingen belangrijk zijn maar ook de band die met de patiënten kan opgebouwd worden en zo vaak over het hoofd wordt gezien. Daarom streven we dan ook naar een goede band die dan resulteert in een wederzijds vertrouwen. Hierdoor voelt de patiënt zich gewaardeerd en behoudt hij zijn vertrouwen en mogelijkheid om zelfstandig te blijven wonen.
Met onze ervaring en betrouwbaarheid die de patiënt weet te waarderen, willen wij uitgegroeien tot een begrip in onze branche. Wij scoren hoog op klantvriendelijkheid en kwaliteit van onze diensten. Via z.g. mond to mond reclame neemt ons aantal patiënten nog steeds toe. In feite  is uw tevredenheid onze grootste prioriteit. Niets is onmogelijk, wij doen het uiterste om u, onze patiënt, te helpen. 
Onze patiënten waarderen de persoonlijke benadering in onze dienstvelening en de vriendelijke, informele sfeer. Dat alles zorgt ervoor dat u zich snel bij ons thuis voelt. Onze langdurige ervaring staat borg voor professionele begeleiding en deskundig toezicht. Wij besteden de grootste zorg aan veiligheid en hygiëne. 
Wij zien ons als een vertrouwenspersoon en zijn gebonden aan het beroepsgeheim. Wij gedragen ons respectvol tegenover de patiënt en zijn familieleden. We maken geen onderscheid op basis van herkomst, geloofs- of filosofische overtuiging. Wij werken vanuit de visie van wederzijds respect en vertrouwen.
Alle verpleegkundigen zullen u in alle discretie behandelen. Persoonlijke informatie wordt uiteraard niet gebruikt voor andere doeleinden.